15.04.2024

m3connect pruža podršku AccorInvestu u procesu prelaska u Cloud

Radujemo se što u našem najnovijem videu možemo predstaviti suradnju s AccorInvest na projektu “Shaheen”, koji revolucionira hotelijerstvo u pogledu učinkovitosti i održivosti. U središtu našeg partnerstva je stvaranje jedinstvene mrežne infrastrukture koja otvara put za nove usluge temeljene na Cloud-u i osigurava brži i pouzdaniji sustav u cijeloj mreži AccorInvest-a. Harmonizacijom svih sustava diljem svijeta u AccorInvestu, m3connect optimizira rad i olakšava migraciju svih fizičkih poslužitelja u Cloud-u, što rezultira značajnom uštedom energije.

Ahmed Disokey, VP of Hotel Technology u AccorInvest-u, ističe važnost našeg zajedničkog projekta: “There is no limits anymore. With Shaheen, we now have a project that gives this variety of innovation and efficiency for our hotels. And more to come, it’s just a start for thinking about tomorrow.”

Ponosni smo što igramo ulogu u digitalnoj transformaciji AccorInvest-a i s oduševljenjem predstavljamo video o našem zajedničkom projektu po prvi put. U njemu pružamo uvid u naše partnerstvo i pokazujemo kako se ambiciozni ciljevi u digitalnoj transformaciji i održivosti mogu uspješno postići kroz prilagođenu tehnologiju.