Vaš GIS prilagođen vašem korporativnom dizajnu

Kreirajte individualni portal dobrodošlice za svoje goste u samo nekoliko klikova. Prilagodite sučelje tako da odgovara vašim korporativnim bojama, tipografiji i logotipu.

Osobni pristup komunikaciji s gostima

Podaci iz vaše baze podataka, uključujući jezik gosta, ime, titulu i drugi detalji integrirat će se u GIS putem PMS sustava. Poželite dobrodošlicu gostima osobnim i prilagođenim porukama. Učinite da se boraveći s vama osjećaju kao kod kuće.

Osobni pristup komunikaciji s gostima

Kreirajte i distribuirajte poruke i kampanje putem nadzorne ploče.

Naš GIS sustav omogućuje primjenu posebno kreiranih marketinških strategija i kampanja, stvarajući cross-selling platformu – portal za prodaju usluga. Središnji sustav je razumljiv i potpuno intuitivan. Omogućuje vam da kreirate, planirate i objavite vlastite kampanje u nekoliko minuta – centralno za cijelu tvrtku ili ograničeno na pojedine lokacije.

Kreirajte i distribuirajte poruke i kampanje putem nadzorne ploče.

VoD i BYOD

Osim mogućnosti kreiranja korporativnih kampanja, nudimo Vam integriranu VoD (Video na zahtjev) platformu, uz mogućnost integracije BYOD (Bring Your Own Device – Donesi svoj vlastiti uređaj) i screen mirroring sustava. Nudeći svojim gostima suvremeno i udobno okruženje, kreirat ćete doživljaj koji će na njih ostaviti trajan dojam.

VoD i BYOD