Vaša karijera u m3connect?

Tražite izazovan i uzbudljiv posao u inovativnoj tvrtki? Želite raditi povremeno ili puno radno vrijeme? Bez obzira jeste li student, pripravnik ili imate određeno radno iskustvo, na pravom ste mjestu. Možemo Vam pružiti radno okruženje kakvo vam odgovara. Timski duh i razvoj su u našem multidisciplinarnom timu od osobite važnosti.

Kao pružatelj usluga širokopojasnog interneta djelujemo na svjetskoj razini već 15 godina i stalno tražimo nove talentirane ljude da se pridruže našem timu, kako bi i dalje mogli rasti. Možda ste Vi baš to što tražimo.

Želite li se pridružiti tvrtki m3connect? Pogledajte našu ponudu poslova? Ako mislite da ponuđeni poslovi možda i nisu po vašem ukusu, mi smo i dalje zainteresirani za vas, pošaljite nam svoj životopis i popratno pismo.

Kontakt

Pia Göhlich, HR Generalist

per Mail kontaktieren
Na koje oglase se prijaviti?

Prijavite se kad ste uvjereni da možete ispuniti barem dvije trećine zahtjeva koje smo naveli u oglasu za posao. Ako niste sigurni da li ste kvalificirani, slobodno nas nazovite na +49 241 980 986 62

Mogu li vam poslati otvorenu prijavu?

Ukoliko niste pronašli ponudu za posao koja vam odgovara, slobodno nam pošaljite otvorenu ponudu.

Kako se mogu prijaviti?

Najradije zaprimamo prijave putem online obrasca ili nam možete poslati e-maila sa pratećim dokumentima u PDF formatu.

Zašto online prijave?

Na taj način smo u mogućnosti obraditi vaš zahtjev brže nego ako ih šaljete poštom.

Koje dokumente trebam uključiti u svoj zahtjev?

Molimo, pošaljite nam svoj životopis, certifikate i diplome relevantne za vaš zahtjev i popratno pismo.

Na što bih posebno trebao obratiti pozornost prilikom prijave?

Neka Vam popratno pismo bude kratko i precizno, ali informativno. Ako se prijavljujete na konkretan oglas za posao, molimo Vas napišite nam gdje ste vidjeli oglas (npr našoj stranici, job portalima, Xing, LinkedIn, itd).
Vaš životopis treba biti sastavljen kronološki, počevši od posljednjeg radnog mjesta na samom vrhu. Molimo vas da ne ostavljate praznine pri pisanju životopisa.
Pripremi online prijave pristupite s istom razinom brige i truda, kao što bi posvetili prijavi putem maila. Molimo provjerite da datoteke koje nam šaljete nisu prevelike. Svi prilozi se trebaju moći lako otvoriti, pa preporučujemo da koristite uobičajene formate, kao što je PDF.
Prije slanja prijave, temeljito pročitajte sve još jednom, zadnji put da izbjegnete pravopisne i gramatičke pogreške.

Koliko često se ažuriraju oglasi za posao?

Oglase za posao ažuriramo prema potrebama.

Je li oglašena pozicija za posao još uvijek slobodna?

Oglase za posao skidamo ofline čim pronađemo odgovarajuću osobu za taj posao.

Ako moja prijava za konkretni posao ne uspije, da li se odnosi samo na posao za koji sam podnio zamolbu?

Ako vaš zahtjev za određeni posao ne uspije, to neće utjecati na druge zamolbe koje ste nam poslali.

Mogu li se uskladiti posao i obiteljski život radeći u m3connect?

Mi smo tvrtka koja podupire obiteljske vrijednosti i nudimo fleksibilno radno vrijeme. To je razlog zašto je lako uskladiti poslovne i obiteljske obaveze kad radite s nama. Za svaku situaciju u kojoj bi se naši zaposlenici mogli naći, pronaći ćemo savršeno rješenje.

Što mi može m3connect ponuditi?

• uzbudljive zadatke i prostor za samostalan rad
• sjajnu ekipu i opuštenu radnu atmosferu
• mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja
• zdrav i stabilan rast
• poticajno okruženje
• fleksibilno radno vrijeme
• radnu politiku prilagođenu obiteljskom životu
• radne politike koje promiču sport i zdravlje
• prilagođene programe zdravstvene prevencije
• redovite uredske zabave

Prijava

Molimo Vas, pošaljite kompletan CV, potvrdu da ste diplomirali i preporuke poslodavaca (ukoliko ih posjedujete) putem e-maila ili našeg online formulara.

Pozivnica

Pažljivo ćemo proučiti svaku pristiglu prijavu. Ako Vaš profil odgovara našim potrebama, bit ćete pozvani na osobni razgovor.

Test za zapošljavanje

Potencijalni kandidati za radna mjesta sudjelovat će u praktičnom testu koji će nam omogućiti uvid u Vašu sposobnost rješavanja problema i ocjenu Vaših profesionalnih mogućnosti.

Osobni razgovor

U pravilu obavljamo dva razgovora s kandidatima. Na prvom razgovoru s Vama će biti djelatnici odjela ljudskih resursa i Vaš budući vođa tima. Članove tima i našeg generalnog direktora upoznat ćete na drugom razgovoru.

Ugovor

Po potpisivanju ugovora poželjet ćemo Vam dobrodošlicu u tim. Radujemo se budućoj suradnji s Vama.

Karijera

U tvrtki m3connect sam počeo kao IT stručnjak specijaliziran za integraciju sustava u rujnu 2015. Kada sam se pridružio svi u tvrtki su me toplo dočekali. Od početka sam se osjećao kao kod kuće. Svi se trude pomoći i uvijek će rado odgovoriti na bilo koje pitanje. Ta otvorenost i spremnost za pomaganjem stvara vrlo ugodnu radnu atmosferu i pruža mi savršeno radno okruženje. Zahvaljujući organizacijskoj strukturi tvrtke, potican sam da doprinosim i provodim svoje ideje.

Jonas

Karijera

Zaposlen sam na mjestu djelatnika u event managementu i tehničkoj prodaji. Između ostalog, odgovoran sam za konferencije, obuke novih i starih klijenata. To znači da sam u kontaktu s našim klijentima na dnevnoj bazi, uglavnom u uredu, ali često i na terenu. Uživam raditi za m3connect, u okruženju koje mi postavlja uzbudljive izazove mogu raditi fleksibilno i posvetiti se pronalaženju rješenja. Uz to mogu raditi samostalno i kreativno u širokom rasponu područja.

Avdo