HSI - High-Speed Internet (Internet velikih brzina)

Omogućite svojim klijentima brz i siguran pristup brzom internetu. Uspostavit ćemo uslugu na Vašoj postojećoj infrastrukturi ili osmisliti potpuno novi sustav povezan optičkim kablovima. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, mi smo tu za vas 24/7, nudeći 1., 2. i 3. razinu podrške.

Odaberite svoju tarifu

Sa samo nekoliko klikova kreirajte početnu stranicu u skladu sa svojim korporativnim dizajnom.  Poželite dobrodošlicu Vašim klijentima personaliziranom porukom na početnoj stranici. Uključite vlastite kampanje i programe vjernosti kako biste klijentima ponudili jedinstveni doživljaj. Želite znati koliko su zadovoljni vaši klijenti? Ponudite im mogućnost sudjelovanja u anketi prije besplatnog pristupa mreži. To Vam omogućava prikupljanje važnih podataka i brzu reakciju za unapređenje usluge. Prikupite više podataka o Vašem klijentu ponudivši mu da se pretplati na Vaše buduće kampanje i poruke.

Odaberite svoju tarifu

Besplatni WiFi i usluga uz naplatu

Ponudite gostima stabilan, pouzdan i besplatan WiFi. Odredite limite i odlučite koliko dugo ili koliko prometa vaš gost može koristiti besplatno. Osim toga možete postaviti premium pristup; uz naknadu ili bez. Vašem gostu možete omogućiti prijavu putem računa s društvene mreže (npr. Facebooka). Vaš klijent će biti preusmjeren na Facebook stranice vašeg objekta gdje može među svojim prijateljima podijeliti informaciju da je odsjeo u vašem hotelu. Možete postaviti oglase svoje tvrtke na Facebook stranici svog gosta, što vam omogućuje da proširite doseg oglasa kroz osobnu preporuku vašeg klijenta.

Besplatni WiFi i usluga uz naplatu

Pristup s više uređaja

Vaši klijenti pristupaju internetu koristeći razne uređaje. Bilo da koriste notebook, tablet, PDA ili smartphone, oni će uvijek moći pristupiti internetu, koristeći neograničen broj različitih uređaja.

Pristup s više uređaja

Jedinstvena rješenja za konferencije i događanja

Da bi osigurali najbolje rezultate poslovnih događanja, ključno je osigurati pravu tehnologiju i know-how. Na vama je da nam osigurate informacije – detaljni opis tehničkih zahtjeva. Mi ćemo omogućiti mrežu i pristup internetu koji zadovoljava vaše potrebe. Naš profesionalni tim za konferencije i događanja  stoji vam na raspolaganju u svim fazama planiranja i realizacije poslovnog događaja. Naš sustav ima superiornu MICE potporu, integriranu i povezanu sa vašim PMS sustavom, dakle sve što trebate pripremiti, organizirati i fakturirati već je spremno.

Jedinstvena rješenja za konferencije i događanja

Pravna usklađenost uz m3connect WiFi usluge

Vodite li brigu o tome da bi vaši klijenti mogli pristupati ilegalnim sadržajima na mreži i da bi to moglo imati pravne poslijedice za vas? Radeći s nama, nemate razloga za zabrinutost, jer mi preuzimamo potpunu pravnu odgovornost za sve događaje u vašem internetskom prometu

Pravna usklađenost uz m3connect WiFi usluge

Sigurne i stabilne mreže za vaše poslovanje

Povežite različite lokacije vaše tvrtke i radite u zatvorenom mrežnom okruženju. Ispunjavamo najviše sigurnosne standarde i vodimo računa o svakom segmentu procesa, od planiranja IT infrastrukture do integracije postojećih mreža.

Sigurne i stabilne mreže za vaše poslovanje

Centralizirana podrška uz jedinstvenog pružatelja usluga

Snizite troškove održavanja. Umjesto velikog broja pružatelja usluga na svakoj pojedinoj lokaciji, koristite usluge jednog centraliziranog dobavljača, koji je sposoban voditi računa o svim vašim lokacijama. To vam omogućava sigurnu i stabilnu infrastrukturu u svim vašim poslovnim prostorima.

Centralizirana podrška uz jedinstvenog pružatelja usluga