Od WiFi pionira do tržišnog lidera

Od 2001. godine razvili smo se u jednog od najvećih pružatelja WiFi usluga u Europi. Kao tehnološki lider imamo područne urede u Aachenu, Karlsruheu, Berlinu, San Franciscu i Šibeniku. Omogućujemo bežični pristup internetu s prilagodljivim dizajnom mreže. Nudimo i integraciju širokog raspona usluga uključujući Digital Signage, Guest Infotainment System (GIS), VoIP, VoD i Location Based Servicesi za klijente na području turizma, organizacije sajmova i konferencija, financijskog sektora, maloprodaje, zdravstva i prijevoza putnika.

6900
Lokacija usluge
49750
aktivnih mrežnih uređaja
155000
aktivni korisnici
Tvrtka Tvrtka

Nama je najvažniji rezultat
Usredotočeni smo na rješenja – sa logičnim pristupom i znanjem. Fokusirani smo na vaše želje i razvijamo prikladne koncepte, individualno prilagođene Vašim potrebama.

Tvrtka Tvrtka

Mi smo pioniri
Dizajniramo budućnost, razvijamo nove tehnologije, otvaramo nova tržišta i rješavamo buduće izazove već danas.

Tvrtka Tvrtka

Radimo na globalnoj razini
Putem ureda u Aachenu, Berlinu, Karlsruheu, Šibeniku i San Franciscu nudimo naše usluge klijentima u više od 20 zemalja.

Tvrtka Tvrtka

Volimo Internet
Strastveni smo prema internetu i novim mrežnim tehnologijama. Na spomen iBeaconsa, API-a i TCP IP protokola, nama srce zakuca brže. Za nas, tehnologija nije svrha sama sebi, ali pronalaženje poslovnih rješenja putem razvoja novih tehnologija nas jednostavno fascinira.

 

 

accor
Martin Arnold,
potpredsjednik za digitalne usluge središnje Europe, Accor Hotels

„Za dobar timski rad potrebni su uzajamno povjerenje, senzibilitet i prilagodljivost, stoga ne možemo zamisliti prikladnije partnere od tvrtke m3connect GmbH. Zahvalni smo na aktivnoj podršci našim sadašnjim i budućim projektima i cijenimo stručnost koju ulažu. Radujemo se i budućoj bliskoj suradnji, koja će nam omogućiti da našim gostima i dalje pružamo pouzdanu i naprednu uslugu.”

Aschaffenburg Klinika
Marc Kropacek,
zamjenik voditelja IT usluga, Aschaffenburg Klinika

“Godinama smo radili s m3 connectom i uvjeren sam da smo izabrali najbolje. Osobno, posebno cijenim fleksibilnost kojom su reagirali na naše potrebe.”

Landal GreenParks
Ernst Veldkamp,
ICT projekt manager, Landal GreenParks

“Mi smo zaista uživali raditi s m3connectom. Oni su u fazi planiranja veliku pozornost posvetili našim potrebama, a zatim su nam ponudili inteligentno rješenje koje je savršeno zadovoljilo sve potrebe.”

Naši klijenti
Landal GreenParks
rhön klinikum
mercure
Galeria Kaufhof
pullman
sofitel
wyndham
dorint
ibis
comfort hotels
Karlsruhe Messe
novotel
leonardo
Holiday Inn
suncani hvar
adagio
orbis
radisson blu
adina
acora
Aschaffenburg Klinika
accor
advena
Akademie der Aachen Münchener
AXA Akademie
Bausparkasse Schwäbisch Hall
Best Western
BG Klinik
BHKV
Deutsche Bank
Deutsche Rentenversicherung
Dormero
Dreifaltigkeitshaus Wessling
Dunkin Donuts
Flughafen Düsseldorf
FSB Schifffahrt
H&M
Helios Kliniken
Hilton Garden Inn
IKEA
Klinikum Bad Neustadt
Sparda Bank
Sparkasse
Star Inn
Steigenberger
Tulip Inn
UKMG
Volksbank Mittelhessen
Wasser und Schifffahrtsamt Duisburg Rhein
Zentralklinik Bad Berka
Messe Freiburg
Partneri koji nam vjeruju
Cisco
aicent
AT&T
lancom
trustive
m-way
nedeco
versatel
vodafone
tcom
skype
boingo
comfone
progros
ipass
scientific
Samsung
kathrein
TitanHQ
19.02.2019

Iskusite privatnu LTE tehnologiju kao osnovu za AGV u LogiMAT-u

Danas, 19.02.2019. na sajmu u Stuttgartu započinnje 17. međunarodni tehnički sajam Intralogistikrješenja i upravljanja procesima s LogiMAT-om 2019. Tamo ćemo biti predstavljeni zajedno s tvrtkom Serva Transport Systems GmbH u hali 7 na štandu C31. Tvrtka Serva proizvodi Autonomous Ground Vehicle (AGV) i Transportsystem (FTS) bez vozača, namijenjeno zamjeni tradicionalnih viličara na tvorničkim prostorima. Ova automatizacija zahtijeva snažnu i pouzdanu bežičnu vezu koju omogućuje m3connect. Radujemo se Vašem dolasku na naš štand u LogiMAT-u i predstavljanju više rješenja o budućim bežičnim vezama za automatizaciju logističkih i procesa proizvodnje. M3connect-ovu integraciju 4G / 5G rješenja podržava Industrie 4.0 Evolution.

19.02.2019

Predstavljamo SD-Branch na EuroCIS-u 2019. u Düsseldorfu

Danas, 19.02.2019. u Düsseldorfu će započeti EuroCIS – vodeći sajam za trgovinsku tehnologiju u Europi. Zajedno s našim partnerom Lancom-om naći ćete nas u hali 10 na štandu A10. Otkrijte moć dinamičnog umrežavanja za svoje podružnice i nadogradite na digitalne usluge pomoću našeg inovativnog rješenja SD-Branch-a. Posjetite nas na našem štandu i saznajte kako zajedno možemo izgraditi inteligentnu mrežu. To uključuje pouzdanu infrastrukturu pomoću koje možete brzo i jednostavno pružiti inteligentne usluge u svojim podružnicima. Od automatskog naručivanja, uključujući pripreme i pružanje usluga kao što su WLAN za klijente ili zaposlenike te Digital Signage, IoT, ESL, Instore Radio ili TV. Radujemo se vašem posjetu.

30.11.2018

m3connect uvodi „Plug-and-Play“ autentifikaciju i roaming servis za WiFi4EU mreže

Danas tvrtka m3connect – vodeći pružatelj bežičnih usluga u Njemačkoj – pokreće troškovno pristupačan projekt za sve tvrtke, a sve u skladu sa EG-om. Usluga lokalnim zajednicama omogućuje besplatan pristup internetu (WiFi4EU) a sve u  skladu sa smjernicama Europske komisije za provođenje roaminga i provjere autentičnosti.

Usluga je ponuđena kao Plug-and-play rješenje koje zahtijeva samo jednostavnu IP vezu od lokalne WiFi4EU mreže do Cloud bazirane m3connect  servisne platforme sa sjedištem u Aachenu, (Njemačka). Usluga će biti tehnički usklađena sa zahtjevom Europske komisije za “Fazom 0” WiFi4EU roaminga i autentifikacije. Na zahtjev se može osigurati i predkonfigurirani VPN router-hardver, a usluga podržava hardver bilo kojeg pružatelja WiFi usluga.

“Za uspjeh projekta WiFi4EU  izričito je važno da korisnici diljem Europe mogu profesionalno i sigurno putem autentifikacije i portala pristupiti besplatnom internetu. Roming diljem Europe će također utjecati i omogućiti veću vrijednost projektu WiFi4EU. Želimo se pobrinuti da sve članice EU-a kao i njezini stanovnici na najbolji mogući način započnu s WiFi4EU, zbog čega i pokrećemo ovaj projekt”,  kaže direktor tvrtke m3connect, Emilio Dragas.

Inicijativu podržava Wi-Fi NOW, vodeći svjetski Wi-Fi medij i konzalting organizacija. “Vrlo nam je drago da podržavamo m3connect u ovom projektu, što će biti ključan korak da WiFi4EU postigne odličan uspjeh. Aktivno se približavamo partnerima Wi-Fi industrije u Europi kako bismo bili sigurni da su svi dobro informirani o uslugama Faze 0 i uslugama m3connect-a “, rekao je Claus Hetting, predsjednik Uprave Wi-Fi NOW.

Cijena usluge je  29 eura mjesečno po lokaciji  (WiFi4EU) ,cijena ne uključuje hardver.Tvrtka  m3connect nudi kompletne Wi-Fi bezbrižne pakete prilagođene potrebama lokalnih zajednica diljem Europe, uključujući WiFi, hardver te trogodišnji Servis i uslugu.

Europska komisija će 7. studenog ponovno pokrenuti svoj poziv za prijavu za dodjelu bespovratnih sredstava za WiFi4EU, što znači da će tokom slijedećeg tjedna  tisuće lokalnih vlasti diljem Europe zatražiti dodjelu subvencija od 15.000 € za izgradnju besplatnih Wi-Fi mreža. Usluga WiFi4EU mreža započet će čim narudžba bude primljena. Više informacija o WiFi4EU možete pronaći ovdje: wifi4eu.eu

06.11.2018

Godišnji Wi-Fi Now Event u Berlinu

Sljedeći veliki Wi-Fi Now Event održava se od 6. do 8.11.2018. u Holiday Inn Berlin City-West hotelu. Tamo će se raspravljati te će biti predstavljane trenutne, ali i potpuno nove teme poput širenja Wi-Fi-a u 6 GHz ili 802.11ax. To znači, tri zanimljiva dana i predavanja voditelja industrija i stručnjaka iz cijelog svijeta, uključujući mnoge ilustrativne prikaze i live demo. Također, veselimo se stvaranju novih poznanstava i uzbudljivim razgovorima o ovoj temi. Ukoliko želite dogovoriti susret s nama, bit će nam jako drago ako nas već sada unaprijed kontaktirate.