Od WiFi pionira do tržišnog lidera

Od 2001. godine razvili smo se u jednog od najvećih pružatelja WiFi usluga u Europi. Kao tehnološki lider imamo područne urede u Aachenu, Karlsruheu, Berlinu, San Franciscu i Šibeniku. Omogućujemo bežični pristup internetu s prilagodljivim dizajnom mreže. Nudimo i integraciju širokog raspona usluga uključujući Digital Signage, Guest Infotainment System (GIS), VoIP, VoD i Location Based Servicesi za klijente na području turizma, organizacije sajmova i konferencija, financijskog sektora, maloprodaje, zdravstva i prijevoza putnika.

6900
Lokacija usluge
49750
aktivnih mrežnih uređaja
155000
aktivni korisnici
Tvrtka Tvrtka

Nama je najvažniji rezultat
Usredotočeni smo na rješenja – sa logičnim pristupom i znanjem. Fokusirani smo na vaše želje i razvijamo prikladne koncepte, individualno prilagođene Vašim potrebama.

Tvrtka Tvrtka

Mi smo pioniri
Dizajniramo budućnost, razvijamo nove tehnologije, otvaramo nova tržišta i rješavamo buduće izazove već danas.

Tvrtka Tvrtka

Radimo na globalnoj razini
Putem ureda u Aachenu, Berlinu, Karlsruheu, Šibeniku i San Franciscu nudimo naše usluge klijentima u više od 20 zemalja.

Tvrtka Tvrtka

Volimo Internet
Strastveni smo prema internetu i novim mrežnim tehnologijama. Na spomen iBeaconsa, API-a i TCP IP protokola, nama srce zakuca brže. Za nas, tehnologija nije svrha sama sebi, ali pronalaženje poslovnih rješenja putem razvoja novih tehnologija nas jednostavno fascinira.

 

 

accor
Martin Arnold,
potpredsjednik za digitalne usluge središnje Europe, Accor Hotels

„Za dobar timski rad potrebni su uzajamno povjerenje, senzibilitet i prilagodljivost, stoga ne možemo zamisliti prikladnije partnere od tvrtke m3connect GmbH. Zahvalni smo na aktivnoj podršci našim sadašnjim i budućim projektima i cijenimo stručnost koju ulažu. Radujemo se i budućoj bliskoj suradnji, koja će nam omogućiti da našim gostima i dalje pružamo pouzdanu i naprednu uslugu.”

Aschaffenburg Klinika
Marc Kropacek,
zamjenik voditelja IT usluga, Aschaffenburg Klinika

“Godinama smo radili s m3 connectom i uvjeren sam da smo izabrali najbolje. Osobno, posebno cijenim fleksibilnost kojom su reagirali na naše potrebe.”

Landal GreenParks
Ernst Veldkamp,
ICT projekt manager, Landal GreenParks

“Mi smo zaista uživali raditi s m3connectom. Oni su u fazi planiranja veliku pozornost posvetili našim potrebama, a zatim su nam ponudili inteligentno rješenje koje je savršeno zadovoljilo sve potrebe.”

Naši klijenti
Landal GreenParks
rhön klinikum
mercure
Galeria Kaufhof
pullman
sofitel
wyndham
dorint
ibis
comfort hotels
Karlsruhe Messe
novotel
leonardo
Holiday Inn
suncani hvar
adagio
orbis
radisson blu
adina
acora
Aschaffenburg Klinika
accor
advena
Akademie der Aachen Münchener
AXA Akademie
Bausparkasse Schwäbisch Hall
Best Western
BG Klinik
BHKV
Deutsche Bank
Deutsche Rentenversicherung
Dormero
Dreifaltigkeitshaus Wessling
Dunkin Donuts
Flughafen Düsseldorf
FSB Schifffahrt
H&M
Helios Kliniken
Hilton Garden Inn
IKEA
Klinikum Bad Neustadt
Sparda Bank
Sparkasse
Star Inn
Steigenberger
Tulip Inn
UKMG
Volksbank Mittelhessen
Wasser und Schifffahrtsamt Duisburg Rhein
Zentralklinik Bad Berka
Messe Freiburg
Partneri koji nam vjeruju
Cisco
aicent
AT&T
lancom
trustive
m-way
nedeco
versatel
vodafone
tcom
skype
boingo
comfone
progros
ipass
scientific
Samsung
kathrein
18.10.2018

U posjet HTNG Europskoj konferenciji u Lissabonu

Od 22. do 24. listopada u Pehna Longa Resortu u Lissabonu održava se HTNG Europska konferencija 2018. Kao IT tvrtka veselimo se zanimljivim raspravama o budućim mrežnim rješenjima i servisima u ugostiteljstvu. Voljeli biste nas osobno upoznati? Onda nas kontaktirajte ovdje!

03.11.2016

Nominirani smo za WBA Industry Award

Wireless Broadband Alliance ove će godine po peti put dodijeliti WBA Industry Award, međunarodno priznanje koje prepoznaje izvrsnost u dvanaest kategorija na području konvergentnih mreža i bežičnih usluga.

Nominacije u devet kategorija objavljene su 2. studenog 2016. Izuzetno smo ponosni što se naše cjelovito rješenje conn4 našlo među finalistima kategorije 2b – „Najbolja objedinjena mrežna infrastruktura“. Veselimo se sudjelovanju na završnom događanju koje će se održati 16. studenog 2016. u San Jose-u na Wireless Global Congress-u.

Službeno medijsko izvješće WBA možete pronaći ovdje.

24.10.2016

HTNG Europska konferencija 2016 u Barceloni

HTNG Europska konferencija 2016 održava se u u Barceloni u vremenu 25.-27. listopada. Više od 25 govornika raspravljat će o novostima i inovacijama u hotelskoj industriji. Među njima će biti i Christian Wagner iz tvrtke Kathrein, koji će održati izlaganje na temu „WiFi & Cellular Convergence: Fait Accompli?“ (Objedinjavanje WiFi i mobilnih sustava: Gotova stvar?“)

Naši partneri iz tvrtke Kathrein predstavit će i naše zajedničko infrastrukturno rješenje „connunity“. Connunity predstavlja revoluciju bežićnih sustava u građevinskim objektima i instaliranje mreža bez kablova koji će zadovoljavati potrebe budućnosti.

Kompletan HTNG program možete pronaći ovdje.

06.10.2016

M3connect strastveno podržava SV Rott

M3connect je glavni regionalni sponzor kluba SV Rott već neko vrijeme. Podržavamo naš nogometni tim i izvan terena, povremeno nudeći mogućnost izgradnje karijere kroz stručno osposobljavanje i mogućnost stažiranja u tvrtki m3connect. Ove godine smo također pronašli dva mlada talenta za m3connect te se radujemo uspješnoj budućoj suradnji. Našem SV Rottu želimo uzbudljivu i uspješnu 2016/17 sezonu.