18.10.2018

U posjet HTNG Europskoj konferenciji u Lissabonu

Od 22. do 24. listopada u Pehna Longa Resortu u Lissabonu održava se HTNG Europska konferencija 2018. Kao IT tvrtka veselimo se zanimljivim raspravama o budućim mrežnim rješenjima i servisima u ugostiteljstvu. Voljeli biste nas osobno upoznati? Onda nas kontaktirajte ovdje!

03.11.2016

Nominirani smo za WBA Industry Award

Wireless Broadband Alliance ove će godine po peti put dodijeliti WBA Industry Award, međunarodno priznanje koje prepoznaje izvrsnost u dvanaest kategorija na području konvergentnih mreža i bežičnih usluga.

Nominacije u devet kategorija objavljene su 2. studenog 2016. Izuzetno smo ponosni što se naše cjelovito rješenje conn4 našlo među finalistima kategorije 2b – „Najbolja objedinjena mrežna infrastruktura“. Veselimo se sudjelovanju na završnom događanju koje će se održati 16. studenog 2016. u San Jose-u na Wireless Global Congress-u.

Službeno medijsko izvješće WBA možete pronaći ovdje.

24.10.2016

HTNG Europska konferencija 2016 u Barceloni

HTNG Europska konferencija 2016 održava se u u Barceloni u vremenu 25.-27. listopada. Više od 25 govornika raspravljat će o novostima i inovacijama u hotelskoj industriji. Među njima će biti i Christian Wagner iz tvrtke Kathrein, koji će održati izlaganje na temu „WiFi & Cellular Convergence: Fait Accompli?“ (Objedinjavanje WiFi i mobilnih sustava: Gotova stvar?“)

Naši partneri iz tvrtke Kathrein predstavit će i naše zajedničko infrastrukturno rješenje „connunity“. Connunity predstavlja revoluciju bežićnih sustava u građevinskim objektima i instaliranje mreža bez kablova koji će zadovoljavati potrebe budućnosti.

Kompletan HTNG program možete pronaći ovdje.

06.10.2016

M3connect strastveno podržava SV Rott

M3connect je glavni regionalni sponzor kluba SV Rott već neko vrijeme. Podržavamo naš nogometni tim i izvan terena, povremeno nudeći mogućnost izgradnje karijere kroz stručno osposobljavanje i mogućnost stažiranja u tvrtki m3connect. Ove godine smo također pronašli dva mlada talenta za m3connect te se radujemo uspješnoj budućoj suradnji. Našem SV Rottu želimo uzbudljivu i uspješnu 2016/17 sezonu.