13.01.2021

m3connect nagrađen kao “WLAN Top Performer”

m3connect je nagrađen kao “WLAN Top Performer 2020” na 15-om LANCOM Top Partner Summit-u.

Na okupljanju koje je održano 15. prosinca prošle godine, m3connect se smjestio među prva tri od preko 7000 LANCOM partnera u kategoriji WLAN.

Činjenica da je okupljanje prvi put održano virtualno zbog novonastale situacije s virusom Covid-19 nije umanjila njegov značaj.

Gotovo 140 sudionika bilo je prijavljeno na događaj u prijenosu uživo. Tri partnera nagrađena su u kategorijama WLAN, Cloud, Network Connectivity, Switches, Security i Greatest Growth. Osim toga, program je također obuhvatio buduću tehnologiju i razvoj poslovanja.

Nagrada je potvrdila partnerstvo između m3connect-a i LANCOM-a kao dva vodeća međunarodna pružatelja tehnologije iz regije Aachen. m3connect je platinasti partner LANCOM sustava već dugi niz godina. Emilio Dragaš koji je generalni direktor tvrtke m3connect i sam potvrđuje uspjeh ove suradnje: “S LANCOM-om imamo puno više zajedničkog od same kvalitete naših proizvoda i usluga. Obje tvrtke su vrlo agilne s kreativnim timovima, što je temelj za naš zajednički uspjeh.”

Bio je to 15. po redu Top Partner Summit na kojega je LANCOM Systems, njemački dobavljač mrežne infrastrukture, pozvao svoje partnere. Tvrtka m3connect je do sada već dobila nekoliko nagrada. Dva glavna partnera postala su vodeći dvojac u postavljanju i održavanju dinamičkih mreža u trgovini, hoteljerstvu, zdravstvu, financijama, industriji, uslugama i administraciji.

Za IT mrežu i sigurnosnu industriju sastanak na vrhu bio je mnogo više od samog ažuriranja statusa. Naglasak je postavljen na razvoj novih tehnologija i tržišta. Postalo je jasno da će m3connect zajedno s LANCOM-om i dalje imati vodeću ulogu u industriji.