27.03.2024

M3Connect na IHTF-u u Barceloni: 16.-18. travnja

International Hotel Technology Forum (IHTF) otvorit će svoja vrata u Barceloni od 16. do 18. travnja! IHTF predstavlja renomirano središte inovacija u tehnologiji hotela, pružajući nevjerojatnu priliku hotelijerima i inovatorima da se povežu i razmijene ideje.

Naš tim iz m3connect-a također će biti na licu mjesta, radujući se angažiranim raspravama i istraživanju najnovijih izazova i mogućnosti u području hotelske tehnologije. S više od šest lokacija diljem svijeta, uključujući Aachen, Šibenik i Ujedinjene Arapske Emirate, opremljeni smo da vas podržimo kao partner s međunarodnim iskustvom.

Specijalizirani smo za različita područja, uključujući:

  • IT mrežni sustavi: Naš holistički pristup osigurava prilagođeno rješenje mreže od koncepta do implementacije. Razvijamo koncept prilagođen vašim potrebama i upravljamo svim aspektima, od postavljanja do kontinuiranih operacija, postižući maksimalnu učinkovitost i značajne uštede troškova.
  • Tehnička oprema: Od odgovarajuće hardverske opreme do rutera, pristupnih točaka i najnaprednijih TV sustava, koristimo inovativne tehnologije za razvoj prilagođenih rješenja. Naš cilj je unaprijediti iskustvo gostiju u vašem hotelu i optimizirati operativne procese.
  • Cloudification i virtualizacija: Kako bismo osigurali sigurnu vezu s cloud aplikacijama unutar mreže, besprijekorno integriramo postojeće cloud aplikacije i nudimo fleksibilna i skalabilna rješenja. Dodatno, pružamo opciju virtualizacije vaših aplikacija u našim vlastitim podatkovnim centrima.
  • Implementacija jedinstvenih IT standarda: Uvođenjem jedinstvenih IT standarda u strukturu vaše mreže poboljšavamo performanse vašeg poslovanja i omogućujemo učinkovito upravljanje i održavanje. Ti standardi osiguravaju dosljednost kroz sve koncepte i strukture vaše mreže, olakšavajući sustavne radne procese i doprinoseći uštedi resursa i troškova.
  • Standardizacija procesa: Mi smo vaš partner u optimizaciji hotelskih procesa. Naše iskustvo obuhvaća prilagođeno savjetovanje za razvoj odgovarajućih standarda prilagođenih potrebama vašeg hotela. Zajedno definiramo odgovarajuće mjere i učinkovito ih implementiramo na svim vašim lokacijama, osiguravajući glatko poslovanje i dugoročni uspjeh.
  • Naše All-in-One rješenje za first class Guest Experience: S našim posebno razvijenim rješenjem, conn4, dizajniranim za hotelsku industriju, možete jednostavno upravljati informacijama, komunikacijom, zabavom i marketinškim rješenjima putem conn4 upravljačke ploče. Conn4 nudi raznovrsne usluge za poboljšanje iskustva gostiju, uključujući Wi-Fi za goste, sustav za zabavu gostiju, VoIP i rješenja za digitalno oglašavanje. Marketinške kampanje mogu se lako kreirati i reproducirati na svim uređajima u vlasništvu hotela i uređajima gostiju koristeći integrirani sustav za upravljanje sadržajem (CMS).

S našim dugogodišnjim iskustvom u hotelskoj industriji, uključujući renomirane marke poput AccorInvest, B&B Hotela, Motel One i mnoge druge, nudimo prilagođena rješenja koja su precizno prilagođena individualnim potrebama svakog hotela.

Radujemo se što ćemo se s vama susresti na IHTF-u. Rado ćemo vam predstaviti neke od naših uspješnih primjera na IHTF-u kako bismo vas inspirirali za vaš posao i pokazali vam kako prilagoditi svoj hotel najnovijim trendovima i pripremiti ga za budućnost.

Veselimo se prilici za osobni razgovor s vama!