24.09.2016

Jeste li spremni za digitalne promjene? – Aachen 2025

Jeste li spremni za digitalne promjene? Pitanje je to s kojim se suočavaju mnogi trgovci. Sve više ste izloženi zahtjevima za uvođenjem inovativnih rješenja kako biste ostali u korak s najnovijim trendovima. Zahvaljujući napretku digitalne tehnologije, kupci imaju sve veća očekivanja u doživljaju kupovine. Kako će izgledati strategija uvođenja digitalizacije u poslovanje?

U suradnji s našim partnerima iz LANCOM-a, predstavljamo jednu od vizija budućnosti kupovine na primjeru trgovine namještaja Mathes. Poveznica između online i offline svijeta igra najvažniju ulogu u ovom konceptu. Kupci u Mathes trgovini će moći pristupiti online sadržajima brzo i jednostavno putem besplatne WiFi mreže. Kupcima je ponuđen poseban popust u sklopu Aachen 2025 događanja. Korisnici WiFi mreže u Mathes trgovini dobit će dodatne popuste u online trgovini design-bestseller i online trgovini bicikla bike-components. Osim mobilnog pristupa putem pametnih telefona, kupcima su dostupni ugrađeni terminali na podu trgovine koji omogućavaju neobavezno pregledavanje dodatnih sekcija online trgovine. Online pristup je moguć i na iPad i PC uređajima.

Upoznajte svijet kupovine budućnosti iz prve ruke u trgovini namještaja Mathes, sutra do 18,00 sati. Dođite i razgledajte. Radujemo se Vašem dolasku.