19.01.2021

B&B hoteli i m3connect Livestream

Na svom virtualnom početku godine, Njemački hotelski kongres stavlja u središte pozornosti potencijal digitalizacije hotelskih mreža. Tvrtka m3connect i hotelski lanac B&B pozvani su kao stručnjaci da predstave svoj projekt nazvan „Future Network“.
Emilio Dragas, izvršni direktor tvrtke m3connect i Niklas Unger, direktor IT & digitalnog poslovanja u B&B hotelima, pružaju informacije iz prve ruke.

“Digitalni forum o hotelskoj industriji Status Quo” održao se 1.veljače 2021.

U projektu „Future Network“, tvrtka m3connect je stvorila infrastrukturu za neprekidni digitalni rad B&B hotela. A Software Defined Wide Area Network (SDWAN) ili širokopojasna mreža definirana softverom čini umrežavanje B&B hotela fleksibilnim, štedi troškove i doprinosi stabilnosti. Sve aplikacije imaju više nego dovoljnu mrežnu propusnost.To ne osigurava samo tekuće hotelsko poslovanje i sve usluge gostiju, već služi i za sve buduće projekte digitalizacije.

m3connect je poznata tvrtka u hoteljerstvu. U zajedničkom projektu „Future Network“, pruža uslugu bežičnog interneta i upravljanja B&B hotelima u digitalnoj transformaciji. S više od 500 hotela u Europi, uključujući gotovo 140 u Njemačkoj,  hotelski lanac je inovator u digitalizaciji hoteljerstva.

Na forumu Njemačkog hotelskog kongresa postaje jasno da je korona kriza ubrzala proces digitalizacije i da ulaganja u hotelske mreže visokih performansi nakon krize donosi prednost nad konkurencijom.

Informacije i besplatna registracija na: https://ahgz.dfvcg-events.de/hotelkongress/digitales-forum/.