Private LTE i Wi-Fi kao osnova za optimiziranu mrežnu infrastrukturu u industrijskoj automatizaciji

Poboljšajte svoju komunikacijsku infrastrukturu Wi-Fi i LTE tehnologijom kako biste ostvarili pouzdanu i prilagodljivu mrežu koja odgovara vašim potrebama. Za buduće industrijske primjene nužne su niska latencija, zajamčena propusnost i pouzdana raspoloživost infrastrukture. Stoga  Private LTE u kombinaciji s Wi-Fi-jem nudi novu mogućnost sigurne komunikacije kratkog vremena odziva za industrijsku automatizaciju.

WiFi – koristite bilo koji uređaj, bilo gdje, bilo kada

Vaši putnici danas očekuju izvrstan WiFi pristup bez obzira putuju li vlakom, avionom ili brodom. Mi vam možemo u tome pomoći.

Najbolji WiFi za vaše kupce

Pružite najbolju moguću uslugu vašim kupcima i kad su u pitanju digitalne usluge. Koristite jednu liniju i jednog dobavljača za vašu cjelokupnu infrastrukturu i usluge.  Mi ćemo osmisliti multi VPN koncept kreiran u skladu s vašim potrebama. U sustav možemo uklopiti postojeće uređaje – skenere, blagajne, tablete, ali i koristiti nove tehnologije poput digitalnih oznaka cijena i Digital Signage-a, a sve s ciljem informiranja vaših kupaca.

Manje skupog hardvera, više zadovoljnih gostiju

Kvalitetan WiFi je jedan od najvažnijih čimbenika prema kojem će vaši gosti rezervirati smještaj i ocijeniti kvalitetu vašeg hotela. Vodite računa da komunikacijske usluge koje pružate vašim gostima zadovoljavaju potrebe suvremenog čovjeka. Naša jedinstvena rješenja bazirana na cloud tehnologiji omogućavaju vam da kombinirate WiFi, GIS (Guest Infotainment System), VoIP (Voice on IP), LBS (Location Based Services) i VoD (Video on Demand).

Informirajte Vaše pacijente - jednostavno i sigurno

Pružateljima zdravstvenih usluga, uključujući bolnice, domove za njegu i klinike, potrebna su WiFi rješenja sa najvišim sigurnosnim standardima. Pacijenti traže udobnost, praktičnost i informacije, uz očuvanje privatnosti i visoke standarde sigurnosti.

Komunicirajte s klijentima putem WiFi mreže

Zajedno s vama pronaći ćemo rješenja za sigurnu i snažnu internetsku mrežu temeljenu na MPLSu. Implementirat ćemo snažnu i fleksibilnu infrastrukturu koju mogu koristiti vaši klijenti i osoblje. Istim hardverom možete upravljati različitim segmentima mreže. Moguće je korištenje postojeće opreme, ukoliko odgovara tehničkim zahtjevima.

Konferencija kao doživljaj

Vašu sajamsku lokaciju učinit ćemo još atraktivnijom. Ponudite brz, siguran i pouzdan WiFi sa prilagodljivom infrastrukturom i odgovarajućim uslugama za izlagače i posjetitelje. Putem Digital Signage sustava informirajte posjetitelje gdje se nalaze, gdje će se održati sljedeća prezentacija i koje su im posebne ponude dostupne.